T:018 251 6577

blog

Onze kijk op actuele zaken

Andere wereld?

maandag 06 november 2017, 20:10:00
Auteur: Nico van der Does
Naast de baan binnen ons kantoor ben ik sinds een aantal jaren verbonden aan de NVA, de Nederlandse Vereniging voor Autisme. Letterlijk een heel andere wereld. Binnen onze zaak ben ik immers altijd bezig met het behartigen van de belangen van onze klanten of met het management van ons kantoor. In de financiële wereld betekent dat vaak heel feitelijk bezig zijn. Maar toch… Ik heb in alle jaren dat ik dit werk doe ervaren dat je gevoel vaak leidend is bij het nemen van beslissingen. Gevoelsmatig heb je soms immers een grotere voorkeur voor de ene oplossing dan voor de andere, zonder dat je dit goed kunt onderbouwen. Dit maakt het adviseren van je klanten ook zo boeiend. De wereld is immers niet zwart-wit en soms leiden er meerdere wegen naar Rome. Om je klanten hierbij te helpen geeft heel veel voldoening.

Binnen de NVA speelt de financiële wereld in principe geen rol. Natuurlijk wel als het gaat om de vraag of alle activiteiten wel betaald kunnen worden. Maar dat geldt voor elke belangenorganisatie. Bij mensen met autisme werkt de informatieverwerking op een andere wijze. Je wordt er mee geboren en autisme blijft je gehele leven een rol spelen. Van alle Nederlanders heeft ruim 1 procent een vorm van autisme. Reken maar uit!

Veel mensen met autisme ervaren daardoor de nodige moeilijkheden in hun dagelijkse bestaan. En dat valt niet altijd mee. De vrijwilligers binnen de NVA dragen een steentje bij aan het autismevriendelijker maken van de maatschappij. En ook dat geeft heel veel voldoening. Dus hoezo een andere wereld?

BLOGS onze kijk op ondernemen en de ondernemer

Blog

- 1957

- Succes

- Hans

Nieuws blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Nieuwe regeling verdeling pensioen bij scheiding

donderdag 13 juni 2019, 01:06:00

Scholingsaftrek wordt subsidie

donderdag 13 juni 2019, 01:06:00

Wet arbeidsmarkt in balans

donderdag 13 juni 2019, 01:06:00

Datum einde arbeidscontract

donderdag 13 juni 2019, 01:06:00

Belastingdienst en AVG

donderdag 13 juni 2019, 01:06:00

Werkgeversservices

Ons team gespecialiseerde medewerkers houdt zich graag voor u bezig met alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van salarisadministratie en personeel. Ook voor advies en begeleiding bij reorganisaties, Arbowetgeving en ontslag kunt u bij ons terecht.

Accountants en Belastingadviseurs

Samen met u gaan onze gecertificeerde specialisten doelgericht op zoek naar de beste resultaten voor zowel de onderneming als de ondernemer. Daarbij opereren we met korte lijnen en op hoog niveau.

Assurantie- en Inkomensadviseurs

Verzuimregelingen, arbeidsongeschiktheidsverzekering, pensioenplanning, productaansprakelijkheid. Door uw risico’s te beheersen, kunt u zorgeloos doen waar u goed in bent: ondernemen. De kracht van uw onderneming ondersteunen en versterken is onze missie. Uiteraard zijn wij in bezit van de WFT-vergunning.

Ondernemersadvies

Beleidsadvies, bedrijfsopvolging of of uw dagelijkse beslommeringen. Werkend vanuit onze bedrijfsfilosofie – als ondernemers zoals u – zoeken we gezamenlijk naar het beste antwoord.

Accountants en Adviseurs

Voor de beste resultaten voor uw onderneming en u als ondernemer zijn we met ons team continu in touw. Beleidsadvies, pensioenplanning, salarisadministratie, personeelszaken, bedrijfsopvolging, audits, risicoadvies, inkomensadvies, financiƫle planning, etc.

Vestigingen

Reeuwijk

Buitenomweg 15
2811 BM Reeuwijk
Postbus 133, 2810 AC

T: 0182 516 577
F: 0182 527 063
E: info@vanderdoes.nl

Krimpen a/d IJssel

Zwanenkade 146
2925 AV Krimpen a/d IJssel

T: 0182 516 577
F: 0182 527 063
E: info@vanderdoes.nl

Terugbel service

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!
  • Naam *
  • Telefoonnummer
  • Onderwerp/Contactpersoon