T:018 251 6577

blog

Onze kijk op actuele zaken

De aftrap

maandag 31 maart 2014, 15:28:00
Auteur: Nico van der Does
Vrijdagavond zaten we in de Arena. Voetballiefhebbers kennen de uitslag; een fantastische avond voor het Nederlandse voetbal. Vanaf de aftrap was er de passie om er iets moois van te maken. Dat is gelukt.

Vandaag is er een nieuwe aftrap, namelijk deze column in de ‘Kijk’. Een mooi initiatief waarbij ik de eer kreeg het startschot te geven. Ik hoop dan ook dat deze columns met eenzelfde passie gevuld zullen worden als ik vrijdagavond in de Arena mocht beleven.

Maar hoe is het eigenlijk met uw passie? Ondernemen is immers topsport. Bent u ook elke dag in touw om uw team beter neer te zetten? Natuurlijk bent u alert op wat uw klanten willen en let u op uw concurrenten. Immers, in de huidige tijd is het al een hele kunst om de omzet op peil te houden. Maar u ervaart wellicht ook hoe moeilijk het is om daar echt invloed op te hebben. Juist daarom is het ook verstandig voldoende aandacht aan uw organisatie te geven. Vaak zijn er forse voordelen te behalen door uw processen te optimaliseren en te zorgen dat iedereen op de juiste stoel zit. Je zet immers een spits ook niet op doel.

Echter, soms zijn er dingen in een bedrijf scheef gegroeid en is het lastig om dat ineens te veranderen. Om desondanks het team goed neer te zetten en de passie erin te houden, kan een goede coach aan de zijlijn nodig zijn om uiteindelijk te kunnen scoren. En psst… laten wij nu net zo’n coach zijn.

BLOGS onze kijk op ondernemen en de ondernemer

Blog

- 1957

- Succes

- Hans

Nieuws blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Nieuwe regeling verdeling pensioen bij scheiding

donderdag 13 juni 2019, 01:06:00

Scholingsaftrek wordt subsidie

donderdag 13 juni 2019, 01:06:00

Wet arbeidsmarkt in balans

donderdag 13 juni 2019, 01:06:00

Datum einde arbeidscontract

donderdag 13 juni 2019, 01:06:00

Belastingdienst en AVG

donderdag 13 juni 2019, 01:06:00

Werkgeversservices

Ons team gespecialiseerde medewerkers houdt zich graag voor u bezig met alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van salarisadministratie en personeel. Ook voor advies en begeleiding bij reorganisaties, Arbowetgeving en ontslag kunt u bij ons terecht.

Accountants en Belastingadviseurs

Samen met u gaan onze gecertificeerde specialisten doelgericht op zoek naar de beste resultaten voor zowel de onderneming als de ondernemer. Daarbij opereren we met korte lijnen en op hoog niveau.

Assurantie- en Inkomensadviseurs

Verzuimregelingen, arbeidsongeschiktheidsverzekering, pensioenplanning, productaansprakelijkheid. Door uw risico’s te beheersen, kunt u zorgeloos doen waar u goed in bent: ondernemen. De kracht van uw onderneming ondersteunen en versterken is onze missie. Uiteraard zijn wij in bezit van de WFT-vergunning.

Ondernemersadvies

Beleidsadvies, bedrijfsopvolging of of uw dagelijkse beslommeringen. Werkend vanuit onze bedrijfsfilosofie – als ondernemers zoals u – zoeken we gezamenlijk naar het beste antwoord.

Accountants en Adviseurs

Voor de beste resultaten voor uw onderneming en u als ondernemer zijn we met ons team continu in touw. Beleidsadvies, pensioenplanning, salarisadministratie, personeelszaken, bedrijfsopvolging, audits, risicoadvies, inkomensadvies, financiƫle planning, etc.

Vestigingen

Reeuwijk

Buitenomweg 15
2811 BM Reeuwijk
Postbus 133, 2810 AC

T: 0182 516 577
F: 0182 527 063
E: info@vanderdoes.nl

Krimpen a/d IJssel

Zwanenkade 146
2925 AV Krimpen a/d IJssel

T: 0182 516 577
F: 0182 527 063
E: info@vanderdoes.nl

Terugbel service

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!
  • Naam *
  • Telefoonnummer
  • Onderwerp/Contactpersoon