T:018 251 6577

blog

Onze kijk op actuele zaken

Succes

maandag 07 december 2015, 13:55:19
Auteur: Nico van der Does
Helaas lukt het niet iedere ondernemer om van zijn onderneming een succes te maken. Het valt ook niet mee. Dag en nacht met je zaak bezig zijn en constant alert zijn of alles nog naar wens verloopt. Zeker in het midden- en kleinbedrijf komt er heel veel op een ondernemer af. Ik merk dat ondernemers het soms lastig vinden om al die schoteltjes in de lucht te houden. Mijn advies: stel eerst eens vast welke schoteltjes er nu eigenlijk zijn.

Er zijn bijvoorbeeld ondernemers die geen duidelijk doel voor ogen hebben. Ze zijn te veel bezig met de korte termijn en maken zich (terecht) druk over ‘vandaag’. Maar ze denken te weinig na over de lange termijn en weten daardoor niet welke koers ze moeten varen. Of ze hebben wel een beeld van de toekomst, maar geen uitgewerkt plan. Herkent u dit? De kans op mislukking is dan natuurlijk groter dan wanneer er wel een duidelijke koers is.

Gelukkig kunnen wij veel ondernemers bijstaan bij het definiëren van die koers. Wat wil de ondernemer nu eigenlijk bereiken met zijn onderneming? Bij deze strategische vraag hebben de meeste ondernemers wel een beeld. Vervolgens gaat het erom dat toekomstperspectief te vertalen naar vandaag, en op elk beleidsterrein vast te stellen hoe we die strategie kunnen realiseren. Het gestructureerd uitwerken van de hoe-vraag is voor veel ondernemers lastig; ze zijn dan ook blij met onze hulp daarbij.

Het is onze ervaring dat een gestructureerde aanpak het omgaan met onverhoopte tegenvallers eenvoudiger maakt. Het spreekwoord luidt immers niet voor niets, dat winnaars een plan hebben en verliezers een excuus. Doe er uw voordeel mee.

BLOGS onze kijk op ondernemen en de ondernemer

Blog

- 1957

- Succes

- Hans

Nieuws blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Nieuwe regeling verdeling pensioen bij scheiding

donderdag 13 juni 2019, 01:06:00

Scholingsaftrek wordt subsidie

donderdag 13 juni 2019, 01:06:00

Wet arbeidsmarkt in balans

donderdag 13 juni 2019, 01:06:00

Datum einde arbeidscontract

donderdag 13 juni 2019, 01:06:00

Belastingdienst en AVG

donderdag 13 juni 2019, 01:06:00

Werkgeversservices

Ons team gespecialiseerde medewerkers houdt zich graag voor u bezig met alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van salarisadministratie en personeel. Ook voor advies en begeleiding bij reorganisaties, Arbowetgeving en ontslag kunt u bij ons terecht.

Accountants en Belastingadviseurs

Samen met u gaan onze gecertificeerde specialisten doelgericht op zoek naar de beste resultaten voor zowel de onderneming als de ondernemer. Daarbij opereren we met korte lijnen en op hoog niveau.

Assurantie- en Inkomensadviseurs

Verzuimregelingen, arbeidsongeschiktheidsverzekering, pensioenplanning, productaansprakelijkheid. Door uw risico’s te beheersen, kunt u zorgeloos doen waar u goed in bent: ondernemen. De kracht van uw onderneming ondersteunen en versterken is onze missie. Uiteraard zijn wij in bezit van de WFT-vergunning.

Ondernemersadvies

Beleidsadvies, bedrijfsopvolging of of uw dagelijkse beslommeringen. Werkend vanuit onze bedrijfsfilosofie – als ondernemers zoals u – zoeken we gezamenlijk naar het beste antwoord.

Accountants en Adviseurs

Voor de beste resultaten voor uw onderneming en u als ondernemer zijn we met ons team continu in touw. Beleidsadvies, pensioenplanning, salarisadministratie, personeelszaken, bedrijfsopvolging, audits, risicoadvies, inkomensadvies, financiƫle planning, etc.

Vestigingen

Reeuwijk

Buitenomweg 15
2811 BM Reeuwijk
Postbus 133, 2810 AC

T: 0182 516 577
F: 0182 527 063
E: info@vanderdoes.nl

Krimpen a/d IJssel

Zwanenkade 146
2925 AV Krimpen a/d IJssel

T: 0182 516 577
F: 0182 527 063
E: info@vanderdoes.nl

Terugbel service

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!
  • Naam *
  • Telefoonnummer
  • Onderwerp/Contactpersoon