T:018 251 6577

Wij bestaan meer dan 60 jaar!

1957. Het jaar van de eerste frisbee, de invoering van de AOW en het moment dat je ‘nog maar’ vijftig kilometer per uur mocht rijden in de bebouwde kom. 1957. In de binnenstad van Gouda stak ondernemer Wim Verstoep de sleutel in het slot om voor het eerst de deur van zijn eigen accountantskantoor te openen. 1957. Een vader en een moeder keken vertederd in e wieg van hun vierde kind, een zoon. Ze noemden hem Nico.

2017. Zestig jaar later. Een geschiedenis rijker. Mooie momenten, zoals in 1994 toen ik Wim Verstoep mocht opvolgen. Lastige tijden, zoals elke onderneming die kent. De ontwikkeling van kleine Goudse vestiging naar een kantoor met ruim 25 werknemers, twee vestigingen en ruim 700 klanten. En de nimmer veranderende bedrijfsfilosofie: op informele wijze, met een luisterend oor en op basis van actuele cijfers en ontwikkelingen samen zoeken naar het beste antwoord op al uw ondernemingsvraagstukken.

60 jaar. De periode dat wij u en vele anderen aan ons kantoor verbonden mochten weten. Als klant, medewerker, relatie of anderszins. U wil ik maar een ding zeggen: hartelijk dank!

Klant cases

BLOGS onze kijk op ondernemen en de ondernemer

Blog

- 1957

- Succes

- Hans

Werkgeversservices

Ons team gespecialiseerde medewerkers houdt zich graag voor u bezig met alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van salarisadministratie en personeel. Ook voor advies en begeleiding bij reorganisaties, Arbowetgeving en ontslag kunt u bij ons terecht.

Accountants en Belastingadviseurs

Samen met u gaan onze gecertificeerde specialisten doelgericht op zoek naar de beste resultaten voor zowel de onderneming als de ondernemer. Daarbij opereren we met korte lijnen en op hoog niveau.

Assurantie- en Inkomensadviseurs

Verzuimregelingen, arbeidsongeschiktheidsverzekering, pensioenplanning, productaansprakelijkheid. Door uw risico’s te beheersen, kunt u zorgeloos doen waar u goed in bent: ondernemen. De kracht van uw onderneming ondersteunen en versterken is onze missie. Uiteraard zijn wij in bezit van de WFT-vergunning.

Ondernemersadvies

Beleidsadvies, bedrijfsopvolging of of uw dagelijkse beslommeringen. Werkend vanuit onze bedrijfsfilosofie – als ondernemers zoals u – zoeken we gezamenlijk naar het beste antwoord.

Accountants en Adviseurs

Voor de beste resultaten voor uw onderneming en u als ondernemer zijn we met ons team continu in touw. Beleidsadvies, pensioenplanning, salarisadministratie, personeelszaken, bedrijfsopvolging, audits, risicoadvies, inkomensadvies, financiƫle planning, etc.

Vestigingen

Reeuwijk

Buitenomweg 15
2811 BM Reeuwijk
Postbus 133, 2810 AC

T: 0182 516 577
F: 0182 527 063
E: info@vanderdoes.nl

Krimpen a/d IJssel

Zwanenkade 146
2925 AV Krimpen a/d IJssel

T: 0182 516 577
F: 0182 527 063
E: info@vanderdoes.nl

Terugbel service

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!
  • Naam *
  • Telefoonnummer
  • Onderwerp/Contactpersoon