T:018 251 6577

SKY unlimited

‘Mijn bedrijfsvoering is extreem gecompliceerd, maar Annette denkt op de cent nauwkeurig mee.’

SKY unlimited

,,Vliegen is een passie, geen werk. Sinds vijf jaar ben ik eigenaar van vliegschool en evenementenbureau ‘SKY unlimited’. Eigenlijk doe ik alles wat met vliegen te maken heeft: vliegopleidingen voor particulieren, piloten trainen voor noodsituaties, kunstvliegen. Charles Lindbergh, de eerste mens die solo de Atlantische Oceaan over vloog zei: ‘Science, freedom, beauty, adventure: what more could you ask of life? Aviation combines all the elements I love’. Alles wat het leven te bieden heeft, is te vinden in de luchtvaart. Daarbij ben ik absoluut ondernemer. Mijn doel: over een jaar winstgevend zijn en mijn ultieme droom: in een pruttelkistje van Nederland naar Vancouver vliegen, duizend kilometer een paar meter boven de ijsschotsen.”

,,Van der Does Accountants & Adviseurs ken ik uit de tijd dat ik nog een eigen hypotheekbedrijf had. Ze hebben altijd al haarfijn in de gaten wat ik wil en doe. Wat ik nu heb opgebouwd, had niet zonder Van der Does Accountants & Adviseurs gekund. Mijn bedrijfsvoering is extreem gecompliceerd, maar als ik onverwachts bel, denkt Annette van den Berg op de cent nauwkeurig mee. Hoe is het mogelijk!”

Klant cases

BLOGS onze kijk op ondernemen en de ondernemer

Blog

- 1957

- Succes

- Hans

Werkgeversservices

Ons team gespecialiseerde medewerkers houdt zich graag voor u bezig met alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van salarisadministratie en personeel. Ook voor advies en begeleiding bij reorganisaties, Arbowetgeving en ontslag kunt u bij ons terecht.

Accountants en Belastingadviseurs

Samen met u gaan onze gecertificeerde specialisten doelgericht op zoek naar de beste resultaten voor zowel de onderneming als de ondernemer. Daarbij opereren we met korte lijnen en op hoog niveau.

Assurantie- en Inkomensadviseurs

Verzuimregelingen, arbeidsongeschiktheidsverzekering, pensioenplanning, productaansprakelijkheid. Door uw risico’s te beheersen, kunt u zorgeloos doen waar u goed in bent: ondernemen. De kracht van uw onderneming ondersteunen en versterken is onze missie. Uiteraard zijn wij in bezit van de WFT-vergunning.

Ondernemersadvies

Beleidsadvies, bedrijfsopvolging of of uw dagelijkse beslommeringen. Werkend vanuit onze bedrijfsfilosofie – als ondernemers zoals u – zoeken we gezamenlijk naar het beste antwoord.

Accountants en Adviseurs

Voor de beste resultaten voor uw onderneming en u als ondernemer zijn we met ons team continu in touw. Beleidsadvies, pensioenplanning, salarisadministratie, personeelszaken, bedrijfsopvolging, audits, risicoadvies, inkomensadvies, financiƫle planning, etc.

Vestigingen

Reeuwijk

Buitenomweg 15
2811 BM Reeuwijk
Postbus 133, 2810 AC

T: 0182 516 577
F: 0182 527 063
E: info@vanderdoes.nl

Krimpen a/d IJssel

Zwanenkade 146
2925 AV Krimpen a/d IJssel

T: 0182 516 577
F: 0182 527 063
E: info@vanderdoes.nl

Terugbel service

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!
  • Naam *
  • Telefoonnummer
  • Onderwerp/Contactpersoon