T:018 251 6577

Jan en Annelies Rodenburg

‘Rik weet hoe ik in elkaar zit, is mijn klankbord en soms ga ik juist mijn eigen weg.’

Jan Rodenburg | Ford Van Dijk/Schouten Bergschenhoek

,,Ooit begon ik in de werkplaats van een autodealer. Als ik een hamer hoor slaan, weet ik wat er aan de hand is. Sinds tien jaar ben ik 100 procent eigenaar van Ford Van Dijk/Schouten. Ik heb een passie voor auto’s en Ford is een wereldmerk. Letterlijk een auto voor elk ‘gewoon’ mens op deze wereld. Een auto waar een ziel in zit. Eerlijkheid en klantgerichtheid vind ik heel belangrijk. Klanten weten dan ook precies wat ze aan mij hebben.”

,,Rik van Noordennen is al jarenlang mijn accountant en adviseur. Ook hij is eerlijk en klantgericht. Hij vraagt waar ik naartoe wil, leeft zich in en geeft dan het beste advies. We kennen elkaar al zeventien jaar. Rik hoort bij ons. Zo’n duurzame relatie is belangrijk; hij weet hoe ik in elkaar zit, is mijn klankbord en soms ga ik juist mijn eigen weg. Dat is tenslotte ondernemen.”

Klant cases

BLOGS onze kijk op ondernemen en de ondernemer

Blog

- 1957

- Succes

- Hans

Werkgeversservices

Ons team gespecialiseerde medewerkers houdt zich graag voor u bezig met alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van salarisadministratie en personeel. Ook voor advies en begeleiding bij reorganisaties, Arbowetgeving en ontslag kunt u bij ons terecht.

Accountants en Belastingadviseurs

Samen met u gaan onze gecertificeerde specialisten doelgericht op zoek naar de beste resultaten voor zowel de onderneming als de ondernemer. Daarbij opereren we met korte lijnen en op hoog niveau.

Assurantie- en Inkomensadviseurs

Verzuimregelingen, arbeidsongeschiktheidsverzekering, pensioenplanning, productaansprakelijkheid. Door uw risico’s te beheersen, kunt u zorgeloos doen waar u goed in bent: ondernemen. De kracht van uw onderneming ondersteunen en versterken is onze missie. Uiteraard zijn wij in bezit van de WFT-vergunning.

Ondernemersadvies

Beleidsadvies, bedrijfsopvolging of of uw dagelijkse beslommeringen. Werkend vanuit onze bedrijfsfilosofie – als ondernemers zoals u – zoeken we gezamenlijk naar het beste antwoord.

Accountants en Adviseurs

Voor de beste resultaten voor uw onderneming en u als ondernemer zijn we met ons team continu in touw. Beleidsadvies, pensioenplanning, salarisadministratie, personeelszaken, bedrijfsopvolging, audits, risicoadvies, inkomensadvies, financiƫle planning, etc.

Vestigingen

Reeuwijk

Buitenomweg 15
2811 BM Reeuwijk
Postbus 133, 2810 AC

T: 0182 516 577
F: 0182 527 063
E: info@vanderdoes.nl

Krimpen a/d IJssel

Zwanenkade 146
2925 AV Krimpen a/d IJssel

T: 0182 516 577
F: 0182 527 063
E: info@vanderdoes.nl

Terugbel service

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!
  • Naam *
  • Telefoonnummer
  • Onderwerp/Contactpersoon