T:018 251 6577

Lisa Vianen en Siger de Graaf

‘Een vertrouwensband is een voorwaarde voor een goede samenwerking.’

Lisa Vianen en Siger de Graaf | Vianen KVS B.V.

Lisa: ,,Mijn vader - Harry Vianen - was jong toen hij bijna veertig jaar geleden een bedrijf in ventilatiesystemen voor professionele keukens startte en samen met mijn moeder liet uitgroeien tot een bedrijf dat zich ontwikkeld heeft als wereldleider van high-quality ventilatiesystemen voor institutionele en commerciële keukens. We zijn een echt familiebedrijf, en gespecialiseerd in ons vak. Alles wat wij leveren is maatwerk. Tachtig procent daarvan maken wij voor internationale klanten, van het Midden-Oosten tot Australië aan toe leveren wij ventilatiesystemen in restaurants van sterrenkoks, jachten van sjeiks, maar ook op booreilanden of voor cateringbedrijven. We zijn trots op wat we leveren, en zorgen dan ook dat alles wat uit onze fabriek komt van topkwaliteit is. Een deukje in het metaal? Dan maken we de kap opnieuw. Daar houden we ons aan.'

Siger: ,,Met Van der Does doen we al ruim tien jaar zaken. Voor ons geldt: de relatie moet goed zijn. Een vertrouwensband is een voorwaarde voor een goede samenwerking. Bij Van der Does krijgen we altijd antwoord op onze vragen, daarbij werken ze vlot, zijn ze op de hoogte van wat er bij ons speelt en goed bereikbaar. Bij de snelheid waarmee wij opereren, werken we graag met partners die kunnen meebewegen. En dat heeft Van der Does bewezen.'

Klant cases

BLOGS onze kijk op ondernemen en de ondernemer

Blog

- 1957

- Succes

- Hans

Werkgeversservices

Ons team gespecialiseerde medewerkers houdt zich graag voor u bezig met alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van salarisadministratie en personeel. Ook voor advies en begeleiding bij reorganisaties, Arbowetgeving en ontslag kunt u bij ons terecht.

Accountants en Belastingadviseurs

Samen met u gaan onze gecertificeerde specialisten doelgericht op zoek naar de beste resultaten voor zowel de onderneming als de ondernemer. Daarbij opereren we met korte lijnen en op hoog niveau.

Assurantie- en Inkomensadviseurs

Verzuimregelingen, arbeidsongeschiktheidsverzekering, pensioenplanning, productaansprakelijkheid. Door uw risico’s te beheersen, kunt u zorgeloos doen waar u goed in bent: ondernemen. De kracht van uw onderneming ondersteunen en versterken is onze missie. Uiteraard zijn wij in bezit van de WFT-vergunning.

Ondernemersadvies

Beleidsadvies, bedrijfsopvolging of of uw dagelijkse beslommeringen. Werkend vanuit onze bedrijfsfilosofie – als ondernemers zoals u – zoeken we gezamenlijk naar het beste antwoord.

Accountants en Adviseurs

Voor de beste resultaten voor uw onderneming en u als ondernemer zijn we met ons team continu in touw. Beleidsadvies, pensioenplanning, salarisadministratie, personeelszaken, bedrijfsopvolging, audits, risicoadvies, inkomensadvies, financiƫle planning, etc.

Vestigingen

Reeuwijk

Buitenomweg 15
2811 BM Reeuwijk
Postbus 133, 2810 AC

T: 0182 516 577
F: 0182 527 063
E: info@vanderdoes.nl

Krimpen a/d IJssel

Zwanenkade 146
2925 AV Krimpen a/d IJssel

T: 0182 516 577
F: 0182 527 063
E: info@vanderdoes.nl

Terugbel service

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!
  • Naam *
  • Telefoonnummer
  • Onderwerp/Contactpersoon