T:018 251 6577

Ron Fransen

‘Toen mijn exportbedrijf in een dal zat, bleef DW-Adviseurs geloven in wat wij nastreven. Dat heeft ons er bovenop geholpen.’

Ron Fransen | Celdomy Fa. Fransen

,,Mijn hele leven heb ik in de bloemen gezeten, eerst met mijn vader en sinds 1994 alleen. We verkopen bloemen en planten aan Franse conceptwinkels, winkels zoals wij de Intratuin kennen. Daarbij gebruiken we onze (interactieve) webshop als tool en dat is vrij vooruitstrevend. Inmiddels hebben we een grote klantenkring opgebouwd en gaan de zaken voorspoedig.”

,,Dat was jaren geleden anders. We hadden een onderneming in Frankrijk opgezet waarbij het enthousiasme groter bleek dan de kennis van zaken. Het ging zo slecht dat we in 2002 gedwongen kennismaakten met DW-Adviseurs en een andere koers gingen varen. We verkochten de Franse onderneming en tuigden onze Nederlandse zaak opnieuw op met een degelijke financiële onderbouwing. In die tijd hadden Nico van der Does en ik wekelijks, zo niet dagelijks contact. Zijn geloof in de ideeën die ik nastreefde was heel belangrijk, dat wekte vertrouwen en inspireerde. We hebben inmiddels veel meegemaakt, huilbuien en schaterlachen. Dat heeft ons bedrijf en de mensen die er werken sterker gemaakt. ”

Klant cases

BLOGS onze kijk op ondernemen en de ondernemer

Blog

- 1957

- Succes

- Hans

Werkgeversservices

Ons team gespecialiseerde medewerkers houdt zich graag voor u bezig met alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van salarisadministratie en personeel. Ook voor advies en begeleiding bij reorganisaties, Arbowetgeving en ontslag kunt u bij ons terecht.

Accountants en Belastingadviseurs

Samen met u gaan onze gecertificeerde specialisten doelgericht op zoek naar de beste resultaten voor zowel de onderneming als de ondernemer. Daarbij opereren we met korte lijnen en op hoog niveau.

Assurantie- en Inkomensadviseurs

Verzuimregelingen, arbeidsongeschiktheidsverzekering, pensioenplanning, productaansprakelijkheid. Door uw risico’s te beheersen, kunt u zorgeloos doen waar u goed in bent: ondernemen. De kracht van uw onderneming ondersteunen en versterken is onze missie. Uiteraard zijn wij in bezit van de WFT-vergunning.

Ondernemersadvies

Beleidsadvies, bedrijfsopvolging of of uw dagelijkse beslommeringen. Werkend vanuit onze bedrijfsfilosofie – als ondernemers zoals u – zoeken we gezamenlijk naar het beste antwoord.

Accountants en Adviseurs

Voor de beste resultaten voor uw onderneming en u als ondernemer zijn we met ons team continu in touw. Beleidsadvies, pensioenplanning, salarisadministratie, personeelszaken, bedrijfsopvolging, audits, risicoadvies, inkomensadvies, financiƫle planning, etc.

Vestigingen

Reeuwijk

Buitenomweg 15
2811 BM Reeuwijk
Postbus 133, 2810 AC

T: 0182 516 577
F: 0182 527 063
E: info@vanderdoes.nl

Krimpen a/d IJssel

Zwanenkade 146
2925 AV Krimpen a/d IJssel

T: 0182 516 577
F: 0182 527 063
E: info@vanderdoes.nl

Terugbel service

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!
  • Naam *
  • Telefoonnummer
  • Onderwerp/Contactpersoon