T:018 251 6577

Sander van Zoest

‘Ik kon het aannemingsbedrijf van mijn vader in alle rust overnemen, mede door het begrip en de goede adviezen van Van der Does Accountants & Adviseurs.’

Sander van Zoest | Van Zoest Aannemingsbedrijf Reeuwijk

,,Toen ik in 2000 bij mijn vader kwam werken, wist ik dat ik hem ooit zou opvolgen. Mijn vader heeft een mooi bedrijf opgebouwd dat zich specialiseert in de wat luxere bouw in en rond Reeuwijk. Onze orderportefeuille is – ondanks de crisis – nog steeds goed. Vooral door de mond-tot-mondreclame en het prachtige gebied waarin we werkzaam zijn. Daar willen mensen investeren.”

,,Mijn vader deed zijn boekhouding al jaren bij Van der Does Accountants & Adviseurs. Toen ik het bedrijf wilde gaan overnemen, kregen we intensief contact. We wilden de overname stapsgewijs laten verlopen, het is tenslotte een financieel en emotioneel pittige periode. De gesprekken met onze adviseur over het loslaatproces, verstandige (fiscale) keuzes en de planning verliepen prima. Hij voelde aan hoe de zaken ervoor stonden, die vertrouwdheid is belangrijk, net als de kwaliteit die ze afleveren. Nog steeds koppel ik plannen en wensen vaak even terug: zijn de risico’s te overzien? Welke weg kan ik het beste inslaan? Het ondernemende meedenken waardeer ik vooral, ze zien altijd mogelijkheden.”

Werkgeversservices

Ons team gespecialiseerde medewerkers houdt zich graag voor u bezig met alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van salarisadministratie en personeel. Ook voor advies en begeleiding bij reorganisaties, Arbowetgeving en ontslag kunt u bij ons terecht.

Accountants en Belastingadviseurs

Samen met u gaan onze gecertificeerde specialisten doelgericht op zoek naar de beste resultaten voor zowel de onderneming als de ondernemer. Daarbij opereren we met korte lijnen en op hoog niveau.

Assurantie- en Inkomensadviseurs

Verzuimregelingen, arbeidsongeschiktheidsverzekering, pensioenplanning, productaansprakelijkheid. Door uw risico’s te beheersen, kunt u zorgeloos doen waar u goed in bent: ondernemen. De kracht van uw onderneming ondersteunen en versterken is onze missie. Uiteraard zijn wij in bezit van de WFT-vergunning.

Ondernemersadvies

Beleidsadvies, bedrijfsopvolging of of uw dagelijkse beslommeringen. Werkend vanuit onze bedrijfsfilosofie – als ondernemers zoals u – zoeken we gezamenlijk naar het beste antwoord.

Accountants en Adviseurs

Voor de beste resultaten voor uw onderneming en u als ondernemer zijn we met ons team continu in touw. Beleidsadvies, pensioenplanning, salarisadministratie, personeelszaken, bedrijfsopvolging, audits, risicoadvies, inkomensadvies, financiƫle planning, etc.

Vestigingen

Reeuwijk

Buitenomweg 15
2811 BM Reeuwijk
Postbus 133, 2810 AC

T: 0182 516 577
F: 0182 527 063
E: info@vanderdoesadviseurs.nl

Krimpen a/d IJssel

Zwanenkade 146
2925 AV Krimpen a/d IJssel

T: 0182 516 577
F: 0182 527 063
E: info@vanderdoesadviseurs.nl

Terugbel service

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!
  • Naam *
  • Telefoonnummer
  • Onderwerp/Contactpersoon