T:018 251 6577

Serge Garretsen en Paul de Vries

‘Zonder goed advies begin je er niet aan.’

Serge Garretsen en Paul de Vries | Totaalonderhoud G&V

,,Het was 2001, onze baas ging zijn schildersbedrijf sluiten, we waren jong, hadden niet veel onkosten en pakten de kans. Zo is Totaalonderhoud G&V begonnen. Onze eerste klus was een renovatieproject van drie maanden. Dat gaf ons meteen de tijd om meer opdrachten te vinden. Nog altijd geeft ons werk veel voldoening; het vertrouwen dat we krijgen, de tevreden gezichten als we klaar zijn. Het zit ‘m in de kleine dingen, zoals zorgen dat je de boel schoon achterlaat. Mensen waarderen dat enorm. Sinds 2016 hebben we ons bedrijf uitgebreid met totaalonderhoud. Dat zet ons breder in de markt en maakt ons minder seizoenafhankelijk.”

,,Van der Does Accountants en Adviseurs doet onze boekhouding en heeft een adviserende rol. Bij de groei van ons bedrijf komen veel vragen kijken: wanneer begin je aan personeel, hoe zit dat met verzekeringen en arbeidsongeschiktheid? Het heeft meerwaarde voor ons dat we niet alleen voor de jaarcijfers, maar ook voor onze verzekeringen en risicomanagement bij één adres kunnen aankloppen. Want zonder goed advies begin je er niet aan.”

Klant cases

BLOGS onze kijk op ondernemen en de ondernemer

Blog

- 1957

- Succes

- Hans

Werkgeversservices

Ons team gespecialiseerde medewerkers houdt zich graag voor u bezig met alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van salarisadministratie en personeel. Ook voor advies en begeleiding bij reorganisaties, Arbowetgeving en ontslag kunt u bij ons terecht.

Accountants en Belastingadviseurs

Samen met u gaan onze gecertificeerde specialisten doelgericht op zoek naar de beste resultaten voor zowel de onderneming als de ondernemer. Daarbij opereren we met korte lijnen en op hoog niveau.

Assurantie- en Inkomensadviseurs

Verzuimregelingen, arbeidsongeschiktheidsverzekering, pensioenplanning, productaansprakelijkheid. Door uw risico’s te beheersen, kunt u zorgeloos doen waar u goed in bent: ondernemen. De kracht van uw onderneming ondersteunen en versterken is onze missie. Uiteraard zijn wij in bezit van de WFT-vergunning.

Ondernemersadvies

Beleidsadvies, bedrijfsopvolging of of uw dagelijkse beslommeringen. Werkend vanuit onze bedrijfsfilosofie – als ondernemers zoals u – zoeken we gezamenlijk naar het beste antwoord.

Accountants en Adviseurs

Voor de beste resultaten voor uw onderneming en u als ondernemer zijn we met ons team continu in touw. Beleidsadvies, pensioenplanning, salarisadministratie, personeelszaken, bedrijfsopvolging, audits, risicoadvies, inkomensadvies, financiƫle planning, etc.

Vestigingen

Reeuwijk

Buitenomweg 15
2811 BM Reeuwijk
Postbus 133, 2810 AC

T: 0182 516 577
F: 0182 527 063
E: info@vanderdoes.nl

Krimpen a/d IJssel

Zwanenkade 146
2925 AV Krimpen a/d IJssel

T: 0182 516 577
F: 0182 527 063
E: info@vanderdoes.nl

Terugbel service

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!
  • Naam *
  • Telefoonnummer
  • Onderwerp/Contactpersoon