T:018 251 6577

Simon van der Vlist

‘Door de samenwerking met Van der Does Accountants kunnen wij ons focussen op waar we echt goed in zijn.’

Simon van der Vlist | Samen in de Zorg en Onze Leerkracht

“De verbinding maken tussen getalenteerde professionals en organisaties. Dat is wat wij als specialist in personeelsbemiddeling doen voor onze labels Samen in de Zorg en Onze Leerkracht. Wij zijn persoonlijk betrokken bij de motivaties en ambities van professionals. Vragen als: wat drijft jou, wat zijn je kwaliteiten en in welke omgeving kom jij tot je recht staan centraal in een eerste gesprek. Door ons grote netwerk vinden wij gemakkelijk de beste aansluiting bij hun talent. Wij kennen onze opdrachtgevers goed, waardoor wij snel weten welk type mensen nodig is op de werkvloer. Daardoor ontstaat er een optimale match zodat zowel professional als organisatie zich, ondersteund door ons, verder kunnen ontwikkelen.

Van der Does Accountants en Adviseurs is de partner die ons helpt ons verder te ontwikkelen. Bertram kent onze organisatie goed, iets waar we beiden in hebben geïnvesteerd. De actuele managementinformatie en het advies dat hij verstrekt, ondersteunen ons bij het nemen van beslissingen. Daarnaast verzorgt Van der Does onze financiële administratie in samenspraak met ons Servicebureau. Hierdoor kunnen wij ons focussen op waar we echt goed in zijn: de verbinding maken.”

Klant cases

BLOGS onze kijk op ondernemen en de ondernemer

Blog

- 1957

- Succes

- Hans

Werkgeversservices

Ons team gespecialiseerde medewerkers houdt zich graag voor u bezig met alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van salarisadministratie en personeel. Ook voor advies en begeleiding bij reorganisaties, Arbowetgeving en ontslag kunt u bij ons terecht.

Accountants en Belastingadviseurs

Samen met u gaan onze gecertificeerde specialisten doelgericht op zoek naar de beste resultaten voor zowel de onderneming als de ondernemer. Daarbij opereren we met korte lijnen en op hoog niveau.

Assurantie- en Inkomensadviseurs

Verzuimregelingen, arbeidsongeschiktheidsverzekering, pensioenplanning, productaansprakelijkheid. Door uw risico’s te beheersen, kunt u zorgeloos doen waar u goed in bent: ondernemen. De kracht van uw onderneming ondersteunen en versterken is onze missie. Uiteraard zijn wij in bezit van de WFT-vergunning.

Ondernemersadvies

Beleidsadvies, bedrijfsopvolging of of uw dagelijkse beslommeringen. Werkend vanuit onze bedrijfsfilosofie – als ondernemers zoals u – zoeken we gezamenlijk naar het beste antwoord.

Accountants en Adviseurs

Voor de beste resultaten voor uw onderneming en u als ondernemer zijn we met ons team continu in touw. Beleidsadvies, pensioenplanning, salarisadministratie, personeelszaken, bedrijfsopvolging, audits, risicoadvies, inkomensadvies, financiƫle planning, etc.

Vestigingen

Reeuwijk

Buitenomweg 15
2811 BM Reeuwijk
Postbus 133, 2810 AC

T: 0182 516 577
F: 0182 527 063
E: info@vanderdoes.nl

Krimpen a/d IJssel

Zwanenkade 146
2925 AV Krimpen a/d IJssel

T: 0182 516 577
F: 0182 527 063
E: info@vanderdoes.nl

Terugbel service

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!
  • Naam *
  • Telefoonnummer
  • Onderwerp/Contactpersoon