T:018 251 6577

Allround Assurantie Medewerker

Reeuwijk
parttime/fulltime
WFT Basis, Schade Particulier en Schade Zakelijk

Wat doe je

Je taken zijn divers en zijn zowel commercieel als administratief. Je draait mee op ons kantoor en zult de telefoon aannemen en vervolgens de activiteiten uitvoeren die hieruit voortvloeien. Dit betekent dat je onder meer mutaties op bestaande polissen doorvoert, nieuwe polisgegevens invoert en nieuw af te sluiten verzekeringen en contacten onderhoudt met maatschappijen en (met name) zakelijke klanten.

Wij vragen

Wij zijn op zoek naar een medewerker die beschikt over minimaal MBO/HBO werk en denkniveau en in het bezit WFT Basis, Schade Particulier en Schade Zakelijk. Het in bezit hebben van WFT Inkomen en Vermogen is een pré of eventueel de bereidheid om deze diploma’s te halen.

Je vind het leuk om klanten te helpen met diverse vragen en hen van dienst te zijn waar nodig. Je bent communicatief sterk en vind het een uitdaging om je werkterrein uit te breiden naar een buitendienstfunctie.

Sollicitatie procedure

Schriftelijke sollicitaties kunnen uitsluitend worden gericht aan greetje.goedhart@vanderdoes.nl onder vermelding van de omschrijving 'sollicitatie allround assurantie medewerker'. Desgewenst kunt u ons ook telefonisch benaderen.

Overige vacatures

Allround Assurantie Medewerker

Reeuwijk
parttime/fulltime
WFT Basis, Schade Particulier en Schade Zakelijk

Bekijk deze vacature

Loonadministrateur

Reeuwijk
Fulltime / Parttime (in overleg)
PDL, afgeronde opleiding op het gebied van salarisadministratie

Bekijk deze vacature

Accountant Samenstelpraktijk

Reeuwijk / Krimpen a/d IJssel
Fulltime / Parttime (in overleg)
Afgeronde accountancy opleiding

Bekijk deze vacature

Relatiebeheerder

Reeuwijk / Krimpen a/d IJssel
Fulltime / Parttime (in overleg)

Bekijk deze vacature

Secretariaatsmedewerker

Reeuwijk
20 - 40 uur
Afgeronde MBO opleiding

Bekijk deze vacature

Werkgeversservices

Ons team gespecialiseerde medewerkers houdt zich graag voor u bezig met alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van salarisadministratie en personeel. Ook voor advies en begeleiding bij reorganisaties, Arbowetgeving en ontslag kunt u bij ons terecht.

Accountants en Belastingadviseurs

Samen met u gaan onze gecertificeerde specialisten doelgericht op zoek naar de beste resultaten voor zowel de onderneming als de ondernemer. Daarbij opereren we met korte lijnen en op hoog niveau.

Assurantie- en Inkomensadviseurs

Verzuimregelingen, arbeidsongeschiktheidsverzekering, pensioenplanning, productaansprakelijkheid. Door uw risico’s te beheersen, kunt u zorgeloos doen waar u goed in bent: ondernemen. De kracht van uw onderneming ondersteunen en versterken is onze missie. Uiteraard zijn wij in bezit van de WFT-vergunning.

Ondernemersadvies

Beleidsadvies, bedrijfsopvolging of of uw dagelijkse beslommeringen. Werkend vanuit onze bedrijfsfilosofie – als ondernemers zoals u – zoeken we gezamenlijk naar het beste antwoord.

Accountants en Adviseurs

Voor de beste resultaten voor uw onderneming en u als ondernemer zijn we met ons team continu in touw. Beleidsadvies, pensioenplanning, salarisadministratie, personeelszaken, bedrijfsopvolging, audits, risicoadvies, inkomensadvies, financiƫle planning, etc.

Vestigingen

Reeuwijk

Buitenomweg 15
2811 BM Reeuwijk
Postbus 133, 2810 AC

T: 0182 516 577
F: 0182 527 063
E: info@vanderdoes.nl

Krimpen a/d IJssel

Zwanenkade 146
2925 AV Krimpen a/d IJssel

T: 0182 516 577
F: 0182 527 063
E: info@vanderdoes.nl

Terugbel service

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!
  • Naam *
  • Telefoonnummer
  • Onderwerp/Contactpersoon